Állami támogatások

Az állami támogatásokkal évről évre egyre több család és gyermekét egyedül nevelő jut saját otthonhoz. Legismertebb és egyben legnépszerűbb formája a Családok Otthonteremtési Kedvezménye. A támogatást igényelhetik egyedülállók, házaspárok és élettársak is; mértéke, felhasználhatósága és a jogosultak jogszabályban foglalt köre viszont rendkívül összetett, érdemes megfelelően tájékozódni.

Tervezel új otthont a családodnak?

OTTHONTEREMTÉS

CSOK

A vissza nem térítendő támogatás mértéke 600.000Ft – 10.000.000Ft-ig terjed. Az igénylés legfontosabb feltételei a gyermekek száma és az ingatlan paraméterei! 

OTTHONTEREMTÉS

Babaváró hitel

A Babaváró hitel egy a fiatal házaspárok támogatására szánt állami garanciával nyújtott támogatási forma. Ahogy azt nevében is hordozza, a támogatás elengedhetetlen feltétele a gyermekvállalás.

 

Állami támogatott lakáshitelek

Az állami támogatással nyújtott lakáshitelek hasonlóak a piaci kamatozású lakáshitelekhez, ezek is a bankszektorban igényelhető, lakáscélú hitelek; melyek komoly állami kamattámogatással rendelkeznek.

Lakástakarékpénztár

A lakástakarékpénztár egy olyan megtakarítási forma, amely kizárólag lakáscélú felhasználású betétgyűjtés és esetekben kedvezményes lakástakarékpénztári hitel nyújtása mellett segíti elérni lakáscéljaidat.

ÁFA visszatérítés

Új lakás vásárlások és építkezések esetén ÁFA vissza térítésre lehetsz jogosult a Magyar Államtól. A támogatást igényelhetik gyermekesek, de egyedülállók is egyaránt.

Visszahívást kérek!

Adataid megadása után hitelszakértő kollégánk felveszi veled a kapcsolatot. Minden szolgáltatásunk teljes egészében kötelezettség és díjmentes.

    *-al jelölt mező kitöltése kötelező

    Kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!
    Pontosan milyen feltételek mellett mennyi hitelhez juthatsz a bevételeid alapján? Milyen állami támogatásra vagy jogosult? Segítünk, hogy tisztábban lásd a lehetőségeid.
    Kérjen visszahívást szakértő Kollégáinktól!