Lakáshitel kalkulátor

Pontosan milyen feltételek mellett mennyi lakáshitelt kaphatsz? Pár adat megadásával gyors hitelkalkulációt készíthetsz magadnak. 

A kalkulátorban szereplő adatok tájékoztató jellegűek, pontos kalkuláció érdekében és egyedi kedvezményekért keresd hitelszakértőinket. 

Kalkulálj vagy kérj visszahívást! 

Lakáshitel kalkulátorunk segítségével gyors információt kaphatsz a jövedelmed és hitel igényeid mellett mekkora törlesztőrészletre számíthatsz. 

Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot és megmutatjuk azt is, hogyan tudsz kevesebbet visszafizetni a bankoknak. 

Miben és hogyan tud segíteni a HitelGuru?

100%-ban INGYENES hitelügyintézési tanácsadás

Bízd ránk a teljes körű banki hitelügyintézést.  Keress minket már a tervezési fázis elején, ahol szakértő kollégánk online, telefonon vagy személyesen hiteltanácsadással segít a legmegfelelőbb termék kiválasztásában – legyen szó bármilyen hitelről, lakáscélról vagy otthonteremtő állami támogatásról. 

Joggal merül fel a kérdés, hogy miért nyújtunk ingyenes, teljes körű banki ügyintézést, díjmentes kiszállást és tanácsadást? Mi minden esetben banki jutalékért dolgozunk. A tanácsadóink által bemutatott hitelkonstrukciók egyetlen forinttal sem drágábbak, mint a bankfiókok és online kalkulátorok által kínált lehetőségek. 

Sőt sok esetben olcsóbbá tudjuk tenni a bank által kínált hitelt Neked!

Sorbanállás nélkül egy helyen az összes bank ajánlata

Független hitelközvetítő és tanácsadó cégként valamennyi bankkal kapcsolatban állunk, nálunk sorban állás nélkül ismerheted meg az összes bank minden termékét. Szakértőink naprakész információkkal rendelkeznek az összes hiteltípussal és állami támogatással kapcsolatban.

Magánszemélyként vagy vállalkozás vezetőjeként is biztos lehetsz benne, hogy mindig megtaláljuk a számodra legkedvezőbb konstrukciót!

Minden pénzügyi szakértőnk Magyar Nemzeti Banknál regisztrált, pénzügyi közvetítői tevékenységre jogosult.

Kényelmes és teljeskörű hitelügyintézés

Sikeres együttműködés esetén a bankban csak egyetlen alkalommal, a szerződés aláírásakor kell megjelenned. A tanácsadás és termék kiválasztása után kollégánk össze állítja a teljes igénylési csomagot, minden papírmunkát elvégez helyetted! 

A banki ügyintézés folyamata alatt végig képviselünk a banknál, minden felmerülő kérdést, és problémát megoldunk.

Kamatkedvezmények és egyedi árazási lehetőség

Ügyfélként a kényelmes és biztonságos ügyintézés mellett termék típustól függően egyedi kedvezményekben részesülhetsz. Biztosítani tudjuk az alacsony induló költségeket, egyedi kamatkedvezményeket, így kisebb havi törlesztőrészletet érhetünk el számodra. 

Konzultálj munkatársunkkal, aki felvázolja a lehetőségeid, és megmutatja azt is hogyan tudsz kevesebbet visszafizetni a bank felé!

Személyre szóló hiteltanácsadás akár online

Lehetőséged van személyes, online és telefonos igényfelmérés és tanácsadásra egyaránt. Segítünk, hogy megértsd az állami támogatások és hitelek minden előnyét és kockázatát. Tájékoztatunk minden várható folyamatról, valamint készséggel válaszunk minden felmerülő kérésedre és együtt a Te döntésed nyomán kiválasztjuk a legjobb terméket vagy termékeket. 

Keress minket csatornáinkon, hogy tisztábban lásd a lehetőségeid.

Teljes hitelpiaci elemzés

 • Közel a teljes Magyarországi hitel és állami támogatás piacot elemezzük számodra, valamint érthetővé is tesszük Neked azt!
 • Szeretnénk, ha minden ügyfelünk megfontolt döntés után, egy kiszámítható és megfelelő szerződést írjon alá a banknál!
 • Keress minket online, telefonon vagy személyesen. Mond el igényeid és keressünk közösen egy számodra megfelelő terméket!

Lakáshitel termékek

Piaci kamatozású lakáshitelek

A piaci lakáshitelek a bankrendszer által az azon ügyfeleknek nyújtott hitelei, akik saját önerőből nem tudják vagy pénzügyi megfontolásból nem akarják megvásárolni, felépíteni ingatlanukat.

Állami támogatott lakáshitelek

Az állami támogatással nyújtott lakáshitelek hasonlóak a piaci kamatozású lakáshitelekhez, ezek is a bankszektorban igényelhető, lakáscélú hitelek; melyek komoly állami kamattámogatással rendelkeznek.

Minősített fogyasztóbarát lakáshitelek

Ez a termék a piaci kamatozású lakáshitelek egy olyan típusa melyet a Magyar Nemzeti Bank a lakáshitelt szolgáltatók piaci versenyének erősítésére, annak átláthatósága érdekében hozott létre.

Amennyiben többet szeretnél megtudni a termékekről, és a szabályozásról kérünk keress minket; vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot személyesen, telefonon vagy online.
Kérdezz, tervezz és kalkulálj teljesen kockázat és elköteleződés mentesen. Tudd melyik bank és melyik termék a legmegfelelőbb számodra, és hogyan tudod a legjobbat kihozni belőle!
Visszahívást kérek!

Adataid megadása után hitelszakértő kollégánk felveszi veled a kapcsolatot. Minden szolgáltatásunk teljes egészében kötelezettség és díjmentes.

  *-al jelölt mező kitöltése kötelező

  Kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!
  Pontosan milyen feltételek mellett mennyi hitelhez juthatsz a bevételeid alapján? Milyen állami támogatásra vagy jogosult? Segítünk, hogy tisztábban lásd a lehetőségeid.
  Kérjen visszahívást szakértő Kollégáinktól!