Személyi kölcsönök

A személyi kölcsönök teljesen szabadon felhasználható hitelek. Ingatlan fedezet bevonása nélkül, csupán a jövedelmünk vizsgálata mellett elérhető termékek. A legtöbb banknál már online is igényelhető! Megmutatjuk, hogyan működik! Igényelj személyi kölcsönt otthonról kollégáink segítségével!

A személyi kölcsön a teljeskörű szabad felhasználhatósága miatt az egyik legkedveltebb hitel forma a lakosság körében. Gyors elbírálású, akár 24 órán belüli folyósítással is igényelhető, viszonylag egyszerű feltétélek teljesítésével. FONTOS, jövedelemmel mindenképp kell rendelkezz, hisz ez a hitel elbírálásának az alapja!

Mik a személyi kölcsönök előnyei? 

 • Végig fix kamatozású, kockázatmentes hitelek 
 • Egyszerű dokumentációt igénylő, gyors elbírálású 
 • Akár online is, széles körben elérhető termékek 

Személyi kölcsönöknél viszont számíts rá, hogy bár szabad és gyors, de a felvehető hitel összeg, a futamidő jóval kevesebb lehet, mint az ingatlan fedezetű hiteleknél! Sőt, mivel fedezetlen hitelnek hívjuk őket így kamatozásában drágább hitelnek számít!

Milyen lehetőségeid vannak jelenleg? 

 • Hitelösszegben 200.000Ft – 10.000.000Ft között gondolkodhatsz
 • 12 hónap és 10 éves futamidő között 
 • Kamatozásában jelenleg 9.9%-30% körüli kamatokkal.

Milyen esetekben ajánljuk a személyi kölcsönöket? 

 • Amennyiben gyors és kiszámítható hitelre van szükséged
 • Ha még nem rendelkezel ingatlan fedezettel hitel felvételhez
 • Kisebb hitelcéljaid eléréséhez – elérhető
 • Lakásfelújításra, gépjárművásárlásra, 
 • Váratlan kiadásokra, hitelkiváltásra, utazásokra. 

A kölcsön bírálati alapja minden esetben a jövedelmed, de egyéb feltételeknek is meg kell felelj! A bankok saját belső bírálati és feltétel rendszerrel rendelkeznek, de általánosságban az alábbiakra kell számíts személyi kölcsön esetén. 

Személyi kölcsönt igényelhetsz amennyiben:

 • Rendelkezel legalább a mindenkori minimálbért elérő jövedelemmel 
 • Az egy munkahelyen töltött minimum 3 hónapos munkaviszonnyal 
 • Nem vagy betegállományban és nem állsz felmondás alatt
 • Életkorod 18-75 év között van 
 • Rendelkezel állandó Magyarországi lakcímmel.

A jövedelmed terhelhetőségét törvény szabályozza, a Magyar Nemzeti Bank különösképp figyel erre a szabályozásra, és tartatja be azt a hitelt nyújtó pénzintézetekkel. 

A szabályozás értelmében a vállalkozói, alkalmazotti és egyéb jövedelmed 

 • 50%-a terhelhető hitellel 500.000Ft nettó fizetés alatt
 • 60%-a terhelhető hitellel 500.000Ft nettó fizetés felett!

Kérünk vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot telefonon vagy online. Kérdezz, kalkulálj teljesen kockázat és elköteleződés mentesen. Tudd melyik bank, melyik terméke a legmegfelelőbb számodra, hogyan tudod a legjobbat kihozni belőle! 

100%-ban INGYENES hitelügyintézési tanácsadás

Bízd ránk a teljes körű banki hitelügyintézést.  Keress minket már a tervezési fázis elején, ahol szakértő kollégánk online, telefonon vagy személyesen hiteltanácsadással segít a legmegfelelőbb termék kiválasztásában – legyen szó bármilyen hitelről, lakáscélról vagy otthonteremtő állami támogatásról. 

Joggal merül fel a kérdés, hogy miért nyújtunk ingyenes, teljes körű banki ügyintézést, díjmentes kiszállást és tanácsadást? Mi minden esetben banki jutalékért dolgozunk. A tanácsadóink által bemutatott hitelkonstrukciók egyetlen forinttal sem drágábbak, mint a bankfiókok és online kalkulátorok által kínált lehetőségek. 

Sőt sok esetben olcsóbbá tudjuk tenni a bank által kínált hitelt Neked!

Sorbanállás nélkül egy helyen az összes bank ajánlata

Független hitelközvetítő és tanácsadó cégként valamennyi bankkal kapcsolatban állunk, nálunk sorban állás nélkül ismerheted meg az összes bank minden termékét. Szakértőink naprakész információkkal rendelkeznek az összes hiteltípussal és állami támogatással kapcsolatban.

Magánszemélyként vagy vállalkozás vezetőjeként is biztos lehetsz benne, hogy mindig megtaláljuk a számodra legkedvezőbb konstrukciót!

Minden pénzügyi szakértőnk Magyar Nemzeti Banknál regisztrált, pénzügyi közvetítői tevékenységre jogosult.

Kényelmes és teljeskörű hitelügyintézés

Sikeres együttműködés esetén a bankban csak egyetlen alkalommal, a szerződés aláírásakor kell megjelenned. A tanácsadás és termék kiválasztása után kollégánk össze állítja a teljes igénylési csomagot, minden papírmunkát elvégez helyetted! 

A banki ügyintézés folyamata alatt végig képviselünk a banknál, minden felmerülő kérdést, és problémát megoldunk.

Piaci kamatozású
lakáshitelek

A piaci kamatozású lakáshitelek a lakáshitel termékcsaládon belül azok
a hitelek melyeken nincsen állami támogatás rész, vagy MNB minősített fogyasztóbarát, és vagy zöldhitel szabályozás.

Állami támogatott
lakáshitelek

Az állami támogatással nyújtott lakáshitelek hasonlóak a piaci lakáshitelekhez, ezek is a bankszektorban igényelhető és kamattal rendelkező hitelek, a törvényi szabályozásuk is teljesen ugyanaz.

Minősített fogasztóbarát lakáshitelek

Ez a termék a piaci kamatozású lakáshitelek egy olyan típusa melyet a Magyar Nemzeti Bank a lakáshitelt szolgáltatók piaci versenyének erősítésére, annak átlátható-sága érdekében hozott létre.

Visszahívást kérek!

Adataid megadása után hitelszakértő kollégánk felveszi veled a kapcsolatot. Minden szolgáltatásunk teljes egészében kötelezettség és díjmentes.

  *-al jelölt mező kitöltése kötelező

  Kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!
  Pontosan milyen feltételek mellett mennyi hitelhez juthatsz a bevételeid alapján? Milyen állami támogatásra vagy jogosult? Segítünk, hogy tisztábban lásd a lehetőségeid.
  Kérjen visszahívást szakértő Kollégáinktól!