Piaci hitelek

Legyen szó lakásvásárlásról, építésről, energetikai fejlesztésről vagy szabad felhasználású jelzáloghitelről; hitelkiváltásról, személyi kölcsönről vagy céges finanszírozásról a Hitelguru pénzügyi szakértői az összes hiteltípus esetén segítségedre lesznek!

 • Szakszerű tanácsadással már a folyamat elején! 
 • A hiteligénylés indításával akár az otthonodból. 
 • Végig vezetünk a teljes lebonyolításban, a kényelem érzése mellett. 

Kérj vissza hívást díjmentes tanácsadásért, kalkulálj! Vagy nézz körül milyen termékek elérhetőek! 

OTTHONTEREMTÉS

Lakáshitel

A lakáshitelek a bankrendszer által az azon ügyfeleknek nyújtott hitelei, akik saját önerőből nem tudják vagy pénzügyi megfontolásból nem akarják megvásárolni, felépíteni ingatlanukat. Te kinézted már álmaid otthonát? 

 

OTTHONTEREMTÉS

Energetikai fejlesztésű hitelek

Napjaink legfőbb kérdése az energia és a vele járó költségek mérséklése lett. Ingatlanjaink korszerűsítésével nagyban hozzá járulhatunk a megélhetési költségeink csökkentéséhez. Te energia takarékos vagy már?

Lakáslízing

A lakáslízing során havi lízingdíj ellenében a bank, vagy egy pénzintézet megveszi, majd használatra átadja az ingatlant a szerződőnek, aki magánszemély és vállalkozás is lehet. 

Szabad felhasználású jelzáloghitel

A szabad felhasználású jelzáloghitelek sokban hasonlítanak a lakáshitelekhez, a hitelcél ilyen esetben nem lakáscélú, tehát nem
ingatlan vásárlás vagy építés, hanem  szabad felhasználású. 

Hitelkiváltás és adósság rendező hitel

Régi rossz kamatozású hiteled vagy hiteleid egy másik hitelbe rendezését hitelkiváltásnak vagy több hitel esetén adósságrendezésnek hívjuk. Keress minket, mi mindig tudunk egy jó és kiszámítható megoldást Neked!

Fogyasztási hitelek

A fogyasztási hiteleket általában a kisebb használati tárgyak megvásárlásához, javításához; illetve szolgáltatások igénybevételéhez szoktuk használni! Te tudod a tervedhez pontosan mire van szükséged?

Széchényi hitelek

A Széchényi termékek köre egy a Magyar Állam által biztosított keretösszegű pénzügyi forrásnak, a vállalkozások finanszírozásra szánt hitelei. A hitel igényelhető meglévő, de akár újonnan alapított vállalkozások számára is!

Személyi kölcsönök

A személyi kölcsönök teljesen szabadon felhasználható hitelek. Ingatlan fedezet bevonása nélkül, csupán a jövedelmünk vizsgálata mellett elérhető konstrukciók! A legtöbb banknál már online is igényelhető. Megmutatjuk hogyan!

Visszahívást kérek!

Adataid megadása után hitelszakértő kollégánk felveszi veled a kapcsolatot. Minden szolgáltatásunk teljes egészében kötelezettség és díjmentes.

  *-al jelölt mező kitöltése kötelező

  Kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!
  Pontosan milyen feltételek mellett mennyi hitelhez juthatsz a bevételeid alapján? Milyen állami támogatásra vagy jogosult? Segítünk, hogy tisztábban lásd a lehetőségeid.
  Kérjen visszahívást szakértő Kollégáinktól!