Megkeresési feltételek

Jelen feltételek elfogadásával kifejezett és egyértelmű hozzájárulásomat adom , hogy a

Hitelguru Hungary Kft.

székhelye: 2253 Tápióság, Arany János utca 55.
cg.:13-09-188550
telefonszám: 06 20 364 89 82
elektronikus kapcsolatfelvétel: www.hitelguru.com/kapcsolat; weboldal: hitelguru.com

a részükre jelen honlapon megadott adataimat (név, telefonszám, e-mail cím) kezeljék. Az adatkezelés hozzájáruláson alapul.

A fentebb nevezett Hitelguru Hungary Kft., mint adatkezelő; a vele szerződéses jogviszonyban álló szervezetek, mint adatfeldolgozó vesz részt az adatkezelésben. Továbbá kijelentem, hogy személyes adataimat abból a célból adtam meg, hogy engem a fent nevezett szervezetek és velük kapcsolatban álló személyek szóban, telefonon, írásban vagy személyesen üzletkötési szándékkal felkeressenek és részemre pénzügyi szolgáltatásokat és egyéb pénzügyi termékeket és lehetőségeket kínáljanak.

Tudomásul veszem, hogy bármikor jogosult vagyok az adataim kezeléséről tájékoztatást kérni, valamint tiltakozhatok az adataim kezelése ellen, jogomban áll adataim helyesbítését, kezelésének megszüntetését vagy annak törlését kérni írásban, a Hitelguru Hungary Kft.; 2253 Tápióság, Arany János utca 55.; vagy elektronikus úton az info@hitelguru.com e-mail címen.

Tudomásul veszem, hogy a fentebb nevezett szervezetek az adataimat, a jelen hozzájárulás megadását követő 5 évig kezelik.

Tájékoztatást kaptam arról, hogy az adataim kezeléséről, adatfeldolgozó személyéről további információkat a hitelguru.com oldalon kaphatok, az Adatvédelmi Tájékoztatóban ezekről olvashatok és írásbeli választ is kérhetek. Jogorvoslati lehetőséggel és
panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (levelezési cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; e-mail cím: ügyfelszolgalat@naih.hu, telefonszám +36 1 391 1400;
honlap címe: http://naih.hu) lehet élni, vagy a lakóhelyem illetőleg a tartózkodási címem szerinti törvényszékhez fordulhatok.

Visszahívást kérek!

Adataid megadása után hitelszakértő kollégánk felveszi veled a kapcsolatot. Minden szolgáltatásunk teljes egészében kötelezettség és díjmentes.

    *-al jelölt mező kitöltése kötelező

    Kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!
    Pontosan milyen feltételek mellett mennyi hitelhez juthatsz a bevételeid alapján? Milyen állami támogatásra vagy jogosult? Segítünk, hogy tisztábban lásd a lehetőségeid.
    Kérjen visszahívást szakértő Kollégáinktól!