Hitelképesség vizsgálat

A hitelképesség vizsgálat során tájékoztatni fogunk arról, hogy megvalósítható-e a hitelcél, tehát hitelképes vagy-e. 

Több évtizedes bankszakmai múltunknak köszönhetően tisztában vagyunk a bankok hitelezési folyamatával és preferenciájával, ennek köszönhetően minimálisra csökken az esélye a sikertelen hitelfelvételnek.

Miben és hogyan segíthet a HitelGuru?

100%-ban INGYENES hitelügyintézési tanácsadás

Bízd ránk a teljes körű banki hitelügyintézést.  Keress minket már a tervezési fázis elején, ahol szakértő kollégánk online, telefonon vagy személyesen hiteltanácsadással segít a legmegfelelőbb termék kiválasztásában – legyen szó bármilyen hitelről, lakáscélról vagy otthonteremtő állami támogatásról. 

Joggal merül fel a kérdés, hogy miért nyújtunk ingyenes, teljes körű banki ügyintézést, díjmentes kiszállást és tanácsadást? Mi minden esetben banki jutalékért dolgozunk. A tanácsadóink által bemutatott hitelkonstrukciók egyetlen forinttal sem drágábbak, mint a bankfiókok és online kalkulátorok által kínált lehetőségek. 

Sőt sok esetben olcsóbbá tudjuk tenni a bank által kínált hitelt Neked!

Sorbanállás nélkül egy helyen az összes bank ajánlata

Független hitelközvetítő és tanácsadó cégként valamennyi bankkal kapcsolatban állunk, nálunk sorban állás nélkül ismerheted meg az összes bank minden termékét. Szakértőink naprakész információkkal rendelkeznek az összes hiteltípussal és állami támogatással kapcsolatban.

Magánszemélyként vagy vállalkozás vezetőjeként is biztos lehetsz benne, hogy mi mindig a megtaláljuk a számodra legkedvezőbb konstrukciót!

Minden pénzügyi szakértőnk Magyar Nemzeti Banknál regisztrált, pénzügyi közvetítői tevékenységre jogosult. 

Nálunk elérhető kedvezmények és akár egyedi árazási lehetőségek

Ügyfélként a kényelmes és biztonságos ügyintézés mellett termék típustól függően egyedi kedvezményekben részesülhetsz. Biztosítani tudjuk az alacsony induló költségeket, egyedi kamatkedvezményeket, így kisebb havi törlesztő részletet érhetünk el számodra. 

Konzultálj munkatársunkkal, aki felvázolja a lehetőségeid, és megmutatja azt is hogyan tudsz kevesebbet visszafizetni a bank felé!

Személyre szóló hiteltanácsadás,  személyesen, akár online!

Lehetőséged van személyes, online és telefonos igényfelmérés és tanácsadásra egyaránt. Segítünk, hogy megértsd az állami támogatások és hitelek minden előnyét és kockázatát. Tájékoztatunk minden várható folyamatról, valamint készséggel válaszolunk minden felmerülő kérdésedre és együtt a Te döntésed nyomán kiválasztjuk a legjobb terméket vagy termékeket. 

Keress minket csatornákon, hogy tisztábban lásd a lehetőségeid.

Kényelmes és teljeskörű hitelügyintézés. Levesszük a válladról a nehézségeket

Sikeres együttműködés esetén a bankba Neked csak egyetlen alkalommal, a szerződés aláírásakor kell megjelenni. A tanácsadás és termék kiválasztása után kollégánk össze állítja a teljes igénylési csomagot, minden papírmunkát végez helyetted! 

A banki ügyintézés folyamata alatt végig képviselünk a banknál, minden felmerülő kérdést, és problémát megoldunk. A szerződéskötés után a földhivatali, és egyéb felmerülő adminisztrációs munkában is segítünk, hogy a folyamatot követően elégedetten dőlhess hátra a kiszolgáltatottság érzése nélkül. 

Teljes hitelpiaci elemzés

 • Közel a teljes Magyarországi hitel és állami támogatás piacot elemezzük számodra, valamint érthetővé is tesszük Neked azt!
 • Szeretnénk, ha minden ügyfelünk megfontolt döntés után, egy kiszámítható és megfelelő szerződést írjon alá a banknál!
 • Keress minket online, telefonon vagy személyesen. Mond el igényeid és keressünk közösen egy számodra megfelelő terméket!
Visszahívást kérek!

Adataid megadása után hitelszakértő kollégánk felveszi veled a kapcsolatot. Minden szolgáltatásunk teljes egészében kötelezettség és díjmentes.

  *-al jelölt mező kitöltése kötelező

  Kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!
  Pontosan milyen feltételek mellett mennyi hitelhez juthatsz a bevételeid alapján? Milyen állami támogatásra vagy jogosult? Segítünk, hogy tisztábban lásd a lehetőségeid.
  Kérjen visszahívást szakértő Kollégáinktól!