Iroda

H-1173 Budapest, Pesti út 30-38 (üzletsor)

Telefonszámunk

+36 1 791 1166

Email címünk

hello@hitelguru.com

Kapcsolat

Kérdése van?

Keress minket online, személyesen vagy telefonon; valamennyi hitellel és állami támogatással kapcsolatos kérdésben segítünk.

A kapcsolatfelvételre munkaidőben 24 órán belül, hétvégén és ünnepnapokon pedig a következő munkanapon kerül sor.

Bízd ránk a teljes körű banki hitelügyintézést.  Keress minket már a tervezési fázis elején, ahol szakértő kollégánk online, telefonon vagy személyesen hiteltanácsadással segít a legmegfelelőbb termék kiválasztásában – legyen szó bármilyen hitelről, lakáscélról vagy otthonteremtő állami támogatásról. 

Joggal merül fel a kérdés, hogy miért nyújtunk ingyenes, teljes körű banki ügyintézést, díjmentes kiszállást és tanácsadást? Mi minden esetben banki jutalékért dolgozunk. A tanácsadóink által bemutatott hitelkonstrukciók egyetlen forinttal sem drágábbak, mint a bankfiókok és online kalkulátorok által kínált lehetőségek. 

Sőt sok esetben olcsóbbá tudjuk tenni a bank által kínált hitelt Neked!

Ügyfelünkként a kényelmes ügyintézésen túl ügylet típustól függően kamatkedvezményben részesülhetsz. Alacsonyabb induló költséggel vagy a teljes futamidőre kisebb törlesztőrészlettel számolhatsz, de szóba jöhet az ingyenes elő- és végtörlesztés lehetősége és a pénzvisszatérítés is. Konzultálj munkatársunkkal, aki felvázolja az összes szóba jöhető lehetőséged, és kiszámolja, melyik bank által kínált termékkel jársz jobban.

 

Független hitelközvetítő és tanácsadó cégként szinte valamennyi Magyarországon működő bankkal és pénzintézettel szerződésben állunk. Így naprakész információkkal rendelkezünk az összes hiteltípussal, hitelkonstrukcióval, állami támogatással kapcsolatban. Látjuk, és átlátjuk a piacot! Légy magánszemély vagy vállalkozás vezetője, biztos lehetsz benne, hogy mi mindig a megtaláljuk a legkedvezőbb konstrukciót!

Közel a teljes hazai pénzügyi piacot elemezve segítünk megtalálni az igényeidnek megfelelő, legkedvezőbb feltételekkel rendelkező megoldásokat, elemezzük és érthetővé tesszük számodra azt! A döntésed nyomán közösen kiválasztjuk a terméket, megbeszéljük a várható folyamatokat, majd összeállítjuk az igénylés indításához szükséges dokumentációt. A banki beadást követően végig képviselünk a teljes folyamat alatt, minden dokumentációs és felmerülő problémát megoldunk. 

Visszahívást kérek!

Adataid megadása után hitelszakértő kollégánk felveszi veled a kapcsolatot. Minden szolgáltatásunk teljes egészében kötelezettség és díjmentes.

    *-al jelölt mező kitöltése kötelező

    Kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!
    Pontosan milyen feltételek mellett mennyi hitelhez juthatsz a bevételeid alapján? Milyen állami támogatásra vagy jogosult? Segítünk, hogy tisztábban lásd a lehetőségeid.
    Kérjen visszahívást szakértő Kollégáinktól!