Hitelkiváltás és adósságrendező hitelek

A régi rossz kamatozású hiteleink egy hitelbe rendezését a bankszakmában adósságrendező hiteleknek nevezzük. Amennyiben egy meglévő hitelünket jobb kamatozású hitellel váltjuk ki, úgy egyszerű hitelkiváltásról beszélünk.

Neked van meglévő hiteled? Kérdezz rá hogyan tudjuk olcsóbbá tenni! 

Fontosnak tartjuk, hogy a jelenlegi pénzügyi helyzetben minden olyan ügyfél hitelét vagy hiteleit gondoljuk újra, akik a havi költségeiken akarnak megtakarítani, vagy a bank felé fizetendő teljes visszafizetésen szeretnének jelentős megtakarítást elérni.  Hitelek összerendezésével, a futamidő nyújtásával, vagy kamat csökkenéssel minden esetben jelentős megtakarítás érhető el.

Lépj kapcsolatba velünk és tervezed újra hiteled!

Díjmentes konzultációink személyesen, telefonon, és online is elérhetőek – ahol Te és tanácsadónk is tisztábban fogja látni a helyzeted, így közösen tudtok jó bankot és egy számodra megfelelő terméket választani. 

A hitelkiváltó hiteleket alapjában véve két fő csoportra tudjuk osztani 

 • Normál, egyszerű hitelkiváltás 
 • Adósságrendező hitel. 

Egyszerű hitelkiváltásról abban az esetben beszélünk mikor egy hitelünket váltjuk ki egy másik hitellel. Ez minden esetben akkor éri meg, ha kamatozásában, és egyéb kondícióiban jobb feltételeket kapunk az új termékkel! 

Adósságrendező hitelekről beszélünk amennyiben több kisebb – nagyobb hitellel rendelkezünk és ezeket mind egy hitelbe rendezzük össze! A több hitel össze rendezése minden esetben azt is jelenti, hogy a havi törlesztő részleted jelentősen csökkenni fog, a rendezését követően pedig egy havi törlesztő részletet fogsz fizetni.

Ügyfélként biztosan felmerül benned milyen hitellel, hitelekkel rendelkezel és az kiváltható e?

 

A kiváltható hitelek lehetnek

 • Lakáshitelek, és 
 • Szabad felhasználású jelzáloghitelek, valamint
 • Személyi kölcsönök, hitelkártyák 
 • Folyószámlához tartozó hitelkeretek
 • Gépjármű lízingek és 
 • Céges finanszírozáshoz felvett hitelek.

Bank által nem kiváltható hitelek 

 • Magán személytől kapott kölcsönök
 • Munkáltatói kölcsönök, és minden 
 • A Központi Hitel Információs rendszerbe be nem jegyzett hitel. 

A hitel fedezettsége

A hitelkiváltás és az adósságrendezés is lehet fedezett és fedezetlen hitel!

 • A fedezetlen hitelek ingatlan bevonás nélküli hitelek, ezek hátránya, hogy fedezet hiányában a bank magasabb kamaton számolja a hitelt! 
 • Ingatlan fedezet bevonásával a bank nagyobb biztonságban tudja a kihelyezett pénzt, így kamatozásában is jóval olcsóbb terméket kaphatsz! 

Hitelkiváltást és adósságrendezést lehet kérni az eredetileg a hitelt nyújtó banktól, de más banknál is, ha adott esetben jobb feltételeket kínál a másik pénzintézet!

 

Tanácsadó hálózatunk egyértelmű tapasztalata, hogy mindkét terméknél kézzel fogható, valóban érezhető megtakarítás keletkezik. Kérjük keress minket csatornáinkon, számold újra hiteleid díjmentesen! 

Visszahívást kérek!

Adataid megadása után hitelszakértő kollégánk felveszi veled a kapcsolatot. Minden szolgáltatásunk teljes egészében kötelezettség és díjmentes.

  *-al jelölt mező kitöltése kötelező

  Kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!
  Pontosan milyen feltételek mellett mennyi hitelhez juthatsz a bevételeid alapján? Milyen állami támogatásra vagy jogosult? Segítünk, hogy tisztábban lásd a lehetőségeid.
  Kérjen visszahívást szakértő Kollégáinktól!