Független hitelügyintéző

Rólunk

Független hitelközvetítő és tanácsadó cégként valamennyi bankkal kapcsolatban állunk, nálunk sorban állás nélkül ismerheted meg az összes bank minden termékét. Szakértőink naprakész információkkal rendelkeznek az összes hiteltípussal és állami támogatással kapcsolatban.

Gyors visszahívást
szeretnék

Keress minket már a tervezési fázis elején, ahol szakértő kollégánk online, telefonon vagy személyesen segít a legmegfelelőbb termék kiválasztásában. Legyen szó hitelről, vagy otthonteremtő állami támogatásról, mi minden kérdésed esetén segítségégedre leszünk. Válassz személyre szabott terméket! 

FÜGGETLEN HITELTANÁCSADÁS

HITELGURU

Bízd ránk a teljes körű banki hitelügyintézést.  Keress minket már a tervezési fázis elején, ahol szakértő kollégánk online, telefonon vagy személyesen hiteltanácsadással segít a legmegfelelőbb termék kiválasztásában – legyen szó bármilyen hitelről, lakáscélról vagy otthonteremtő állami támogatásról. 

Joggal merül fel a kérdés, hogy miért nyújtunk ingyenes, teljes körű banki ügyintézést, díjmentes kiszállást és tanácsadást? Mi minden esetben banki jutalékért dolgozunk. A tanácsadóink által bemutatott hitelkonstrukciók egyetlen forinttal sem drágábbak, mint a bankfiókok és online kalkulátorok által kínált lehetőségek. 

Sőt sok esetben olcsóbbá tudjuk tenni a bank által kínált hitelt Neked!

Ügyfelünkként a kényelmes ügyintézésen túl ügylet típustól függően kamatkedvezményben részesülhetsz. Alacsonyabb induló költséggel vagy a teljes futamidőre kisebb törlesztőrészlettel számolhatsz, de szóba jöhet az ingyenes elő- és végtörlesztés lehetősége és a pénzvisszatérítés is. Konzultálj munkatársunkkal, aki felvázolja az összes szóba jöhető lehetőséged, és kiszámolja, melyik bank által kínált termékkel jársz jobban.

Független hitelközvetítő és tanácsadó cégként szinte valamennyi Magyarországon működő bankkal és pénzintézettel szerződésben állunk. Így naprakész információkkal rendelkezünk az összes hiteltípussal, hitelkonstrukcióval, állami támogatással kapcsolatban.

Látjuk, és átlátjuk a piacot! Légy magánszemély vagy vállalkozás vezetője, biztos lehetsz benne, hogy mi mindig a megtaláljuk a legkedvezőbb konstrukciót!

Közel a teljes hazai pénzügyi piacot elemezve segítünk megtalálni az igényeidnek megfelelő, legkedvezőbb feltételekkel rendelkező megoldásokat, elemezzük és érthetővé tesszük számodra azt! A döntésed nyomán közösen kiválasztjuk a terméket, megbeszéljük a várható folyamatokat, majd összeállítjuk az igénylés indításához szükséges dokumentációt. 

A banki beadást követően végig képviselünk a teljes folyamat alatt, minden dokumentációs és felmerülő problémát megoldunk.

Neked milyen terveid vannak?

HITELEK

Piaci hitelek

Legyen szó lakásvásárlásról, építésről, energetikai fejlesztésről, szabad felhasználású jelzáloghitelről; hitelkiváltásról, személyi kölcsönről vagy céges finanszírozásról a HitelGuru pénzügyi szakértői az összes hiteltípus esetén segítségedre lesznek!

TÁMOGATÁSOK

Állami támogatások

A Hitelguru segítséget nyújt a Családok Otthonteremtési Támogatásában is, valamint az összes lakossági és vállalkozói oldalon elérhető támogatás igénybevétele esetén.

Rólunk mondták

Célkitűzésünk, hogy Ügyfeleink a számukra legmegfelelőbb hitelkonstrukciót választhassák, mindezt a lehető legkevesebb ügyintézési idő és banki sorbanállás mellett.

Norbert

A hitelfelvétel folyamata extra hamar lezajlott, hihetetlen volt számunkra, őszintén le vagyunk nyűgözve.

Petra

Köszönjük szépen a szuper sok segítséget, Nélkületek nem sikerült volna! 

Béla és családja

Ezúton is szeretnénk megköszönni Önnek és kollégáinak azt a remek és gyors munkát, amelynek hála otthont teremthettünk gyermekeinknek és szerencsésen be tudtunk költözni lakásunkba.

Adrienn

Csak el akartam mondani Nektek, hogy a férjem örömködik a ház átvétele után, amikor kettesben maradtunk egymás vállán sírtunk. Hihetetlenül értékes munkát végeztek, emberek életén fordít egy ilyen esemény, nagyon köszönjük még egyszer!

Visszahívást kérek!

Adataid megadása után hitelszakértő kollégánk felveszi veled a kapcsolatot. Minden szolgáltatásunk teljes egészében kötelezettség és díjmentes.

    *-al jelölt mező kitöltése kötelező

    Kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!
    Pontosan milyen feltételek mellett mennyi hitelhez juthatsz a bevételeid alapján? Milyen állami támogatásra vagy jogosult? Segítünk, hogy tisztábban lásd a lehetőségeid.
    Kérjen visszahívást szakértő Kollégáinktól!