Minősített fogyasztóbarát személyi kölcsön

A Minősített Fogyasztóbarát Személyi Kölcsön minősítést csak a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott feltételeknek megfelelő személyi kölcsönök kaphatják meg.

Az MNB ezt a terméket 2021 január 01-től minősíti. A minősítést elnyerő bankok termékei használhatják a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel minősítést, egy egyezményes logóval ellátva kizárólagosan ők értékesíthetik azt! Mindezt természetesen a Nemzeti Bank folyamatos felügyelete mellett.

A feltételek, minden a terméket értékesítő bank között egyenlőknek kell legyenek:

Nálunk a Hitelgurunál úgy véljük, hogy ezekkel a tulajdonságokkal vértezve jelenleg a Magyarországon elérhető legjobb személyi kölcsönné nőtte ki magát a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel konstrukció. Kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítőinkkel akik a lehető legjobb konstrukciót választják ki Önnek a piacon.

Személyi
kölcsön

Folyószámla hitelkeret
és Hitelkártya

Áruvásárlási
hitel

Visszahívást kérek!

Adataid megadása után hitelszakértő kollégánk felveszi veled a kapcsolatot. Minden szolgáltatásunk teljes egészében kötelezettség és díjmentes.

    *-al jelölt mező kitöltése kötelező

    Kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!
    Pontosan milyen feltételek mellett mennyi hitelhez juthatsz a bevételeid alapján? Milyen állami támogatásra vagy jogosult? Segítünk, hogy tisztábban lásd a lehetőségeid.
    Kérjen visszahívást szakértő Kollégáinktól!